• BGI Trade Center 2019

Alle Informationen zum BGI Trade Center 2019 finden Sie hier.
    BGI Trade Center auf der IPM 2019
    vom 22. – 25. Januar 2019

• Preisträger des diesjährigen BGI Innovationspreises ist
    blumenstrauss.de

Bei blumenstrauss.de engagiert sich der Großhändler für und mit dem Kunden.
    Partner von blumenstrauss.de sind ausschließlich mittelständische, inhabergeführte Fachgeschäfte mit hohem Qualitätsstandard.

Union Fleurs to hold its 2012 General Assembly in Straelen and Venlo (19-21April 2012)

Union Fleurs, the International Flower Trade Association, is pleased to announce that its 2012 General Assembly will take place from 19 to 21 April 2012 in Straelen, Germany and Venlo, the Netherlands on the occasion of the 2012 FLORIADE. The event will be co-hosted by its German member organisation BGI and its Dutch member organisation VGB, reflecting the internationalism of the association and the traditional spirit of cooperation between its members.

The 3-day programme will include visits to the Floriade as well as to the Veiling Rhein-Maas in Straelen-Herongen and Leurs Gartencenter in Venlo.

The General Assembly meeting itself will take place on Friday 20 April in Straelen and will incorporate a wide range of topics of interest to Union Fleurs members. Activities carried out by Union Fleurs in the past year will be reviewed and upcoming challenges for the sector, including sustainability in the floricultural sector, will be addressed during the meeting with the inputs from several high-level speakers. A new Board of Directors will also be elected by the General Assembly to drive Union Fleurs for the next two years (2012-2014).

Over 30 participants from 15 countries will be present. Reflecting the global reach of Union Fleurs, participants are coming not only from EU countries but also from Turkey, Israel, Morocco, Kenya, Colombia, Japan and the United States. Guests will include representatives from FLORINT, the International Florists’ Organisation, and AIPH, the International Association of Horticultural Producers.

For further information, please contact:

Sylvie Mamias
Union Fleurs Secretary General